Svenska lotter ska Svenska spelare ha

På spelbolagets Betssons webbsida kunde man för inte så länge sedan studera “Intervju med en vinnare”

Den största jackpott utbetalningen på en spelportal online är 109 miljoner kronor, som vanns av en lirare på Betsson på spel “Mega Fortune”. Pengarna betalades ut till en anonym lirare i Norge den 24 september 2011.”

Typiskt att den största jättevinsten på svenska lotter ska gå till en norsk gutt.


Klicka på bilden (hade ingen svenska lotter bild) för att komma till Betssons svenska lotter

Så idén med detta inlägg på bloggen är; ”Svenska lotter skall Svenska lirare ha”.
En aning förslag till vetgiriga läsare.

Börja med att Spela gratis på våra svenska lotter

Spelbolagen erbjuder chansen att spela avgiftsfritt på nästan alla sina typer av tävlingar samt lotterier. Inte blott på skraplotter utan även casino med rouletter, Black Jack, enarmade banditer med mera. Så skrapa ett antal lotter gratis främst för att bli varm i kläderna samt lär dej begagna alla trix för att tömma spelbolagets kassaskrin.

ASSISTANS, Jag har precis vunnit 5 miljoner, så kopplas min datamaskin ner?

Strömmen går alternativt din dator stannar absolut när du ser att du skulle ha vunnit 5 miljoner.

Detta är inte tips hurdan du kan spela, mera ett ansats att hindra dej att hoppa från din balkong – du bor på 14:e våningan va?
Antaga att du kommer att vinna 5 000 000 kronor, då går strömmen i din lägenhet och allt blir svart. Så istället för att hoppa kan det vara bra att veta vad som händer när man spelar skraplotter online.

Datorsystemet hos ditt spelbolag fortsätter det aktuella spel själv (utan dej) och sätter in de 5 miljonerna på ditt spelkonto.

Så svara hederligt på frågan: “Vilket är bäst, att placerad smackad därnere på trottoaren eller kunna uthämta ut din vinst när elen kommer tillbaka?

Multiskrap

Först måste jag då förklara automatskrap. Om man själv inte vill skrapa fyrkant för fyrkant kan man välja att spelsystemet skrapar åt sig. Blott betrakta skärmen samt se om man vunnit eller icke.

Men så kan man oxå ställa in multiskrap vilket innebära att systemet skrapar lotterna åt dig med ett förinställt värde, emellan 5 samt 99 skraplotter. Då kan man slutta sig tillbaka i fåtöljen samt bara kolla kontoställningen om det blir fördel alternativt minus.

Vi får väl hoppas på plus.

Assistans (finns)

Inte bara att raspa skraplotten utan mänsklig sådan.
Utöver instruktioner direkt på skärmen som givetvis är anpassad till det aktuella spelet kan du öppna en så kallad direkt chat, med andra ord kommunicera med någon på spelbolagets supportavdelningen med textmeddelanden. Räcker inte detta alternativt om du inte har så bråttom kan du avsända ett email med dina frågor. Det går också fullständigt bra att ringa till dem. De har 020- nummer som blott kostar ett lokalsamtal trots att supporten du talar med finns på Malta.

Öppettider? 24/7 vilket innebär 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan.

Innan du börjar agera på våra svenska lotter online – kolla oddsen.
Det tar lite tid att surfa runt på en massa sajter, men kan löna sig ganska snabbt. Vi jämför monopolets Svenska Spel med det största spelföretaget Betsson.

Vem har de bästa oddsen?

Tja här gäller som allt annat, Svenska Spel är ett monopolföretag samt traskar på i tron att “vi är vackrast vi är bäst” – vilket de inte är. Så här innefattar inga odds, det finns bara en bestämd besegrare om man ser till dej som lirare – det är Betsson.

Betssons svenska lott Trio innehåller 74% fler vinstlotter än Svenska Spels klassiska Triss skrap. Av en vanlig batch på 2 000 000 Triss-lotter finns blott 418 252 vinstlotter, medans Trio har hela 729 744 vinstlotter.

Detta innebära att 36,5% av Trio- skraplotterna ger vinst – mer än en tredjedel!

Sett till vinstpengar blir skillnaden diger.
I en serie på 2 000 000 Triss-lotter finns vinster på 24 500 000 kr sammanlagt, medan Trio delar ut nära nog det dubbla på 43 750 000 kr.

Så mina svenska lirare / läsare – agera på svenska lotter, men hos rätt bolag.