Skrapa fram storvinsten enkelt och enkelt med skraplotter på nätet

Skraplotter på nätet är det nya sättet att försöka sin lycka. Flera är vi som varje dag, vecka eller månad testar vår lycka genom att spela skraplotter, vi tänker att det kanske just idag är vår lycka – någon gång sker det ju!


Klicka på bilden för att spela 3WoW – den största skraplott storvinsten lotten

Bland svenska lotter är Triss den mest välkända, den vanligaste trisslotten kostar 25 kronor och på en sådan kan man vinna max 2, 5 miljoner kronor. Det finns dock en mer ruta på samtliga trisslotter vari man innehar möjlighet att multiplicera sin vinst med en, ett par alternativt tio gånger. Det är många spännande vinstvariationer på Tretal skrap, en är att man får anlända till TV4: s Nyhetsmorgon och skrapa en jättebricka vari man som minst vinner 50 000 kronor och som mest 5 miljoner kronor år. Sedan man började med TV-Triss så innehar över 200 individer blivit miljonärer i direktsändning.

Om man skrapar fram tre rutor med klöversymboler så är det oxå tv-dragning som gäller. Som åtminstone vinner man då 10 000 kronor i månaden i tio år och som mest 25 000 kronor i månaden i 25 år. Man kan välja tillgängliga vinsten som en engångssumma istället, men då får man «bara» en halv miljon. Triss finns både i pappersvariant att köpa hos spelombudet, men också på internet att raspa virtuellt.

Övriga populära skraplotter online är Tiokronorssedel Stjärnvinst, SkrapBingo, SkrapKryss och SkrapPyramid. Bland Triss lotter är det fyra varianter – Tretal 1986 som är originallotten, Triss 25, Triss 30 samt Triss Dubbel. Alla dessa är att raspa på svenskaspel. se, men det är idag massor utav fristående spelportaler som erbjuder mängder utav roliga skraplotter online.

Att på internet spela blir allt vanligare, inte bara rörande svenska skraplotter, utan samtliga varianter av spel. Det är både lätt samt bekvämt att sköta sitt spelande hemifrån datorn där man i behärskad och lugn kan välja nummer, beteckning samt lotter som känns korrekt. Man slipper stressen som kan bilda inne i en spelombudsbutik och risken att man begår blunder är mindre. Genom att onlinespela s får man dessutom veta direkt om man har vunnit eller ej.

Att inhandla en skraplott på nätet är ej dyrare än att handla den i affär. Man får inte riktigt samma känsla av att låta den automatiska skraparen raspa lotten åt en, men man slipper en massa andra strul och inom kort har man vant sej vid automatiken. Flera tycker till samt med att det är härlig att slippa raspa själva.

Man kan anlägga ett konto på valfri spelsajt som man själv laddar med så mycket slantar som man känner att man vill spela för per vecka eller månad oxå väljer man alltemellanåt någon skraplott på nätet att spela på.

Det är såklart angeläget att man inte låter sej slukas av speldjävulen, allt för flera trillar däråt när de antagligen sätter igång samt börjar spela – oavsett vilken spelsort det innefattar. Därför är det ett bra förslag att ladda sitt «spelkonto» med en viss summa per månad och sedan göra färdigt för sig själv att det är denna belopp man har samt ej ett öre mer.

Plötsligt antagligen det händer, att man sitter vari med sina skraplotter online samt drar hem skraplott storvinsten, tänk vilken känsla!