Bli vinnare på en skraplott online

Att köpa sin skraplott på internet blir allt vanligare. Flera är vi som älskar att skrapa lotter, testa vår lycka för en billig slant och hålla drömmar om finansiell oberoende livfull. Samtliga kanske inte skrapar lotter i hopp om att inbringa högsta vinsten, men det är totalt klart något vi är många som drömmer om.


Klicka på bilden för att spela 3WoW – en högvinst skraplott online

Triss är vår mest välkända skraplott, men på senare år innehar det dykt upp allt flera. Tialotten är nu också poppis, man vinner ej lika stora summor, men insatssumman är däremot också lägre. De mesta av oss kan avstå från någon tia i veckan för att hålla drömmarna livfull.

När man spelar trisslotter på traditionellt vis så inhandlar man först en lott alternativt två (eller fem! ) hos sitt lokala spelombud. Vissa skrapar lotterna på stående fot när övriga hellre suger på karamellen och i det närmaste genomför en liten ceremoni vid skrapningen. Ett litet antal skrapar rutorna omsorgsfullt en för en tills allt utav det översta skrapskiktet är väck, andra krafsar fram siffrorna i ett kör för att så snabbt som möjligt få ordna på om man innehar dragit en vinstlott alternativt en nitlott.

När man inhandlar sin skraplott på webben så missar man själva skrapandet, burken gör jobbet till en. Men man kan fortfarande välja hur man vill skrapa fram sina rutor – en samt en, eller allt på en gång. Man slipper också sitta och titta genom sina rutor för att hitta en möjlig avans, datorn meddelar en om man vann.

Man kan handla skraplotter på internet på ett flertal spelbolag, t ex. svenskaspel. se (här hittar man t ex Triss skrap), svenskalotter. com och lyckoskrapet. com. Det finns hurdan många olika sorters skraplotter som helst samt man gör förståndigt i att kolla vinstodds, vinstplan och – ja – lottpris före man ska spela skraplotter på nätet.

När man drömmer om ett liv utan finansiell kamp så är det lätt hänt att man kreerar sig en bruk att raspa lotter. Är man en del old school så kanske man gillar ritualen att gå ned till spelombuden en bestämd veckodag samt köpa ett förutbestämt antal skraplotter. Man genomför sin skrapningsritual – hur den än ser ut – och hoppas att det en attraktiv dag anländer att ge högsta vinsten, alternativt åtminstone hyfsat mycket slantar.

För modernare folk är det smidigt att ha stillgång till sin skraplott på nätet, man loggar in på sitt konto och inhandlar ina lotter där, man slipper lämna hemmet samt i falla att man vinner så innehar man redan organiserat för sej aktuell utbetalningar osv.

När det innefattar vilken typ av spelande som helst så är det viktigt att man innehar koll på sig själv, att spendera småsummor på lotter och betting verkar harmlöst, men om speldjävulen får ett fattning om en så blir småsummor fort stora summor samt den onda cirkel uppstår när man ständigt tänker att det är just nästa lott eller spelrunda som innehåller storvinsten. Flera promenerar i spelfällan samt får svåra problem – både ur ett ekonomiskt och psykologiskt synsätt – med att ta sig ur beroendet.

Att inhandla en skraplott på nätet alltemellanåt är så klart noll fara och att få en avlagd spelsumma per vecka är en bäst förslag för att hålla kontroll på sina spelutgifter.