Scratchlott är på ren svenska en skraplott, nu finns de att se och spela på de flesta stora spelbolagens hemsidor. Det finns ett stort utbud på teman och lottvarianter med en fräsch och fräck grafisk utformning.

Spelbolagen arbetar kontinuerligt vidare på  att nya lotter ska läggas upp med fräsch design framöver.

Det är upp till spelaren vilken insats man vill spela och det styr utfallet på vinsten, chansen på den högsta vinsten är från  1 miljon upptill 10 miljoner!

Du kan även provspela gratis på många av deras produkter, då kan man se hur spelen fungerar och om man tycker att det är roligt och avkopplande.

Spännande skraplotter

En av de stora spelbolagen i Sverige är Betton.com, de har utvecklat flera attraktiva spel, de har flera olika avdelningar med lotter. En av spelbolagets  mest populära klassiska skraplott Trio har fått en ny plats i den nya avdelningen.

Du hittar Trio i kategorin ”klassiska skraplotter” och det är fortfarande exakt samma lott som tidigare fast på ny plats. När du ändå är på sidan så tycker jag att du kan testa några nya spel helt gratis,det finns olika kategorier.

Det finns skraplotter med olika teman som sportlotter, fantasylotter och inte minst casinolotter under dessa avdelningar finns det flera olika lotter.

Bäst och flest vinster! På din scratchlott

Det bästa med skraplotternas popularitet är det enkla upplägget,  alla kan spela på en skraplott – scratchlotter och chansen att vinna lika för alla.

Man ska kanske fundera på just chansen att vinna! Vilket bolag erbjuder dig som spelare bäst odds och vinstutfall på din insatta kapital.

Du som brukar spela på Triss eller Tian av ren vana ska kanske fundera på vinstutfallet för dig som spelare är!
Av din insats på 25 SEK tar svenska spel 50 %,  så dina vinstmöjligheter är inte så stora.

Bettson har ett annat upplägg de anser att spelaren ska ha bättre odds än det statsägda svenska spelmonopolet där svenska spel finns med.

Man ser till att  du som spelare får tillbaka ca 85 % vilket är en rejäl ökning av dina odds mot svenska spels 50 %.

Det är upptill var och en var man vill spela, det finns ett stort urval av spelbolag att välja på!

Dynamisk design på trisslotten

Du som brukar köpa skraplotter kommer garanterat att gilla den stora valmöjligheten du hittar hos de andra spelbolagen. De har ett stort urval av skraplotter för  allas tycke och smak, om du inte gillar lotter finns det många andra spelmöjligheter för dig.

Med den dynamiska design på alla deras spel som du får hos flesta av spelbolagens utbud blir du inte besviken, de går inte att jämföra med en vanlig lott som du köper i affären.

Sen har du dessutom mycket större chans att vinna när du väljer Bettson eller någon annan spelbolags scratchlotter istället för de lotter som finns tillgängliga genom det statliga monopolet.

Scratchlott och fru Fortuna

Så med skraplotter eller scratchlotter kan man om man har turen med sig vinna en rejäl slant, om inget annat så har man fått lite spänning och avkoppling.