Dags att sluta satsa på Trisslott

Om jag inte missminner mig var det 1974 som ett amerikanskt bolag lanserade de första skraplotterna. En av grundarna, en forskare hade snickrat ihop ett datorprogram som räknade ut med vilka summor skraplotterna skulle tryckas.

Den första Trisslotten såg dagens ljus. Raspa fram tre lika summor samt du har vunnit detta belopp. Mycket lätt kan det verka idag med de skraplotter som finns online på olika spelportaler.

Beroende på din ålder så känner till du eller vet inte hurdan den tidens datorer såg ut.
Veritabla monster som så sakteliga gjorde sina beräkningar.


Klicka på bilden för att spela 3WoW – världens största trisslott – 10 miljoner i vinst

Mycket har hänt sedan den första Trissen

Men det kan vara fängslande att veta att grundarna till företaget hade enorma problem att introducera sina lotter, för i USA var det som i Sverige de olika staterna som styrde lotterierna.

Det verkar som om den typen av aktivitet attraherar bakåtsträvare för detta var ju radikal att kunna se direkt om man vunnit eller ej.
Före de första Trisslotterna kunde man få vänta i veckor för att få meddelande via en dragningslista om man vunnit eller ej.

I Sverige har vi det helstatliga Svenska spel som krampaktigt håller sig kvar med sitt monopol. Så utan kreativa svenska företagare som insåg att de behövde inregistrera sina spelbolag utrikes samt utnyttja Internets potential hade vi förmodligen blott haft den numera Triss (-ta) Trisslotten på ark att kunna raspa.

Så låt oss ta glimt på hur en Trisslott kan se ut online
Trio var från början spelbolagets Betssons egen skraplott för online spel samt skänker fantastiskt höga chanser att vinna. Lotten kostar precis som en vanlig trisslott att köpa samt 2 av 5 skänker avans! Bakom hörnet lurar oxå chansen att bliva miljonär. Som på en vanlig trisslott skall du raspa fram tre stycken likadana summor och det är detta summa du vinner. Med funktionen extraskrapet kan du sedan vinna opp till 10 gånger dessa pengar – Men här avgår alla likheter med den vanliga gamla trisslotten på ark.

Vi börjar jämförelsen här så får vi se i slutet av detta blogginlägg vilken lott du väljer att agera med Svenska Spels Trisslott på papper alternativt Betssons Triolott online?

Svenska Spels Trisslott på ark

Gå till spelbutiken, Öppen 8:00 till 18:00
Tag en nummerlapp och avvakta på din tur i kön
När det är din tur att köpa lotter säg att du är nybörjare och fråga om du först kan få 10 gratislotter. När alla slutat asgarva gå hem samt anträda från Avstamp igen.

Förvärva det mängd lotter du vill ha, mycket dramatiskt det finns vanligtvis tre typer i butiken attt välja emellan: Triss, Stortriss och Tian. Anteckna att även om du känner att det är din turdag idag så kan du inte välja hurdan mycket du vill satsa på var lott, det är fasta priser som gäller här; 25, 50 respektive 10 kronor.

Vi får antagligen antaga att du går hem och skrapar bort den skyddande latexhinnan i hemmets lugna hörn?

Då skall vi se, om du mot förmodan har vunnit något (se mer om oddsen för detta senare i inlägget) så kan du återvända till spelbutiken om det var en småvinst (förmodligen gör du som de flesta handlar nya skraplotter för vinsten samt förlorar på de där). Var det en större avans måste du gå till banken alternativt posta lotten som assurerat (försäkrat) till Svenska Spel. Har du fått en jättevinst “skrapa i TV” får du avvakta några månader på din tur.

Trio skraplott

Oavsett om du är hemma, på bussen, i väntan på flyget; Gå till Betssons spelportal, den är till skillnad från spelbutiken öppen 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan.

Välj Trio Skraplott

Du behöver inte vara bekymmersam om det är första gången du vill prova på detta spel, börja agera totalt gratis.

Gratisspel finns för övrigt för de allra flesta spelen så att man i behärskad och ro kan lära sig alla förslag och trix hurdan man får ut det mesta av dem.

Alla spelbolagen skänker nya- och återkommanmde gäster annorlunda varianter av bonusar, en belöning på mer än 100% är numera vanligt. Detta innebära att du dubblar de pengar du har att spela för samt detta i sin tur att du dubblar dina chanser att vinna.

Mycket arbete har lagts ned av spelbolagen att göra en attraherande grafik och ljudeffekter som passar till respektive spel.

Du kan själv kan avgöra insatsens storlek samt därmed ditt chansning, det är inte heller helt fel.

Supporten som Betsson erbjuder är helt oslagbar. Alla tänkbara varianter finns, prova att mäta med Svenska spel om något går fel med din Trisslott !