Man behöver testa experimentera 3WoW skraplott

3Wow är en traditionell skraplott och inte bara det, den är ocså en av de mest populära skraplotterna är online. Ej blott snygg grafik samt teman utan de kostar ej mer än du önskar göra utav med.

Testa 3 Wow.

Reglerna för att spela skraplotter 3Wow är mycket enkla, ett bäst tips för att bilda sej hur spelet funkar utan att chansa några slantar är att provspela gratis “På skoj”.


Klicka på bilden för att spela 3WoW med bonus med svenskt bolag

Du har säkert förut någon gång skrapat “pappersskrap” på någon av de “gamla vanliga bekanta” vari du hittar du trisslotter alternativt trissen, stor triss, skraptriss med sina respektive trissvinster.

Men om du idag vill börja spela på webben så ska man inte vara nervig eller bekymmersam, de mesta spelbolagen (kanske med Betsson i spetsen) innehar dels assistans texter på samtliga annorlunda spelvarianter samt om det inte räcker så kan man eposta eller ringa till deras support.

Om du vill starta med att pröva exempelvis 3wow så kan du spela gratis för att begripa hur spel fungerar och då väljer man främst att “Spela på skoj”.
Då kan man raspa hurdan mycket man vill så att man känner dig i bostaden med hurdan skraplotten fungerar innan du börjar spela för riktiga pengar.

När man en del efteråt är varm i kläderna och starta spela med riktiga pengar är det blott att växla till detta och så får man välja hur mycket man vill investera i varje spelomgång.

Efter gäller det att välja den skraplott som du tror gömmer drömvinsten samt börja spela.
För om du väljer korrekt kan du skrapa fram och vinna riktigt riktigt stort.

Om du önskar draaaaaaa uuuut på spänningen så skrapar du en fyrkant i taget, men om du har bråttom (att vinna? ) så väljer man “Skrapa alla” då skrapar systemet alla rutor genast till dig.

Tänk dej att du vinner! då kan du raspa på vinstfördubblaren samt innehar man turen med dej kan man vinna riktigt riktigt stort.

Idag skall vi prata de riktigt stora pengarna. Om du skrapar fram rutor med pengar så innehar du hos exempelvis Betson chansen att vinna en briljant storvinst på hela 55 000 kronor i månaden i 15 års tid. Den allra största vinsten är på 10 miljoner kronor. ‘

När man satsar går det att investera så lite som 5, 50 kronor och ända upp till så mycket som 225 kronor per bit, och ju högre belopp du satsar desto större slantar kan du vinna.

Att hiva hem en jackpot på ej mindre än drygt 11 miljoner kronor är ju ej heller helt fel.

Är du så tursam?

Antagligen behöver du som en speciell anka putsa upp en turkrona och bevilja den vara med!

Som jag skrev tidigare så innehar alla spelbolag på internet, inte blott 3WoW, jättehäftig samt snygg grafik och det gör ju ej spelen mindre attraktiva alternativt spännande, vinner du desssutom 11 miljoner eller de 55 000 kronorna var månad så borde din dag vara räddad.