Vinn på avgiftsfri skraplotter utan att satsa en krona

Men först en del om skraplottens historia innan gratis skraplotter

1974 började det amerikanska företaget Scientific Games Corporation under direktion av utav forskaren John Koza samt Daniel Bower producera den första datorgenererade skraplotten.

Enkla skraplotter kräver att spelaren matchar tre (eller varierande antal) av samma vinstsummor.

Om detta händer vinner spelaren detta summa.
Mer komplicerade skraplotter innehar ett flertal annorlunda sätt att vinna på ett kort.

Det är främst sedan pappers- skraplotter introducerats på nätet som spelbolag som Betsson och andra ger spelsugna chans att prova avgiftsfri skraplotter.

Skraplotter finns i en antal olika utföranden samt varianter.

Samtliga lotteriföretag som är verksamma i Sverige har tagit fram åtminstone en skraplott var som de marknadsför på olika sätt.
Det gemensamma allmän skraplotter är att de har ett icke genomskinligt ytskikt utav plast.

Det är detta plastskikt som lottköparen skall skrapa med hjälp av sin nagel, ett arbetsredskap alternativt som fallet är när man lirar online med så kallade digitala skraplotter, låta datorn göra det.

När plastskiktet har skrapats bort från lotten visar det sej om det är en vinstlott eller inte.

Om du jämför med de vanligaste pappers- skraplotterna som Tretal, Tia och Sverigelotten, Skrap-Bingo, Skrap-Labyrint och Skrap-Pyramid så innehar några av de populäraste på internet spelsajterna som MrGreen, NordicBet, Betsafe,Betsson, Cherry, CasinoEuro, samt också det idag totalt omkörda Svenska Spel innehar kanske hundratalet olika typer utav skraplotter.

Samtliga sajter offererar på lite olika sätt helt gratis skraplotter.

Du surfar in på någon utav ovannämnda hemsidor (med fördel använder man Google för att få hela adressen).
Så väljer man någon utav samtliga de gratis skraplotter du anser verkar vara fängslande.
Börjar raspa ruta för fyrkant för maximalt spänning alternativt om du innehar bråttom att vinna så väljer man alternativet “Skrapa alla” där samtliga rutor skrapas direkt av “datorn”.

Ett litet antal utav fördelarna med att handla skraplotter på nätet är att det går fort samt att det är lätt.
Samt – ej att förgäta -, den eventuella vinsten sätts in direkt på spelarens konto.

Den spelande besökare som har en del “gamblerblod” i sej kan efter välja ett alternativ “Vinstfördubblaren” spom kan ge mycket bra klirr i kassakistan.
Riktigt spännade blir det när samtliga skrapade rutor innehar fyrklöver för detta kan ge vinster upp till 11 miljoner alternativt 55 ooo kronor om året!

När du satsar går det att investera så en del som 5, 50 kronor samt ända upp till så mycket som 225 kronor per bit, och ju högre summa du satsar desto flesta pengar kan man vinna.

Om man är nervig alternativt orolig att börja spela på webben så ska du kunna att de mesta spelbolagen (kanske med Betsson i spetsen) innehar mycket bra hjälpfunktioner på sina sajter samt som om det ej räcker så kan man eposta eller ringa till deras support, somliga utav dem har till samt med så kallad “live chat” som är flexibel dygnet runt.

Alla spelportaler på webben innehar jättehäftig samt snygg grafik och det gör ju inte spelen mindre attraktiva eller spännande, vinner du desssutom 11 miljoner alternativt de 55 000 kronorna var månad på en gratis skraplott så borde din dag vara räddad.


Klicka på bilden för gratis skraplott

Är man så tursam med krastis skraplotter?

Antagligen måste du som en viss anka putsa opp en turkrona samt låta den deltaga!