Spela spännande 3wow skraplottskraplott på internet

3WoW skraplott spelet är ett skraplottspel som ingenting annat, och är en av de mest populära på internet spelen av ett mycket gott anledning
– välj rätt kort samt man kan vinna den fantastiska summan utav 11 miljoner kronor, detta innefattar svenska hemsidor, på en del utländska kan man vinna mycket högre belopp, så – kom ihåg namnet, 3WoW!


Klicka på bilden för att spela 3WoW med bonus med svenskt bolag

Den ursprungliga skraplotten framställdes med assistans utav manuella tekniker för slumpval.

1974 började det amerikanska företaget Scientific Games Corporation under direktion av av forskaren John Koza samt Daniel Bower alstra den första datorgenererade skraplotten.

Enkla skraplotter kräver att spelaren passar tre (eller varierande antal) utav samma vinstsummor.
Om detta sker vinner spelaren detta summa.
Mer komplicerade skraplotter innehar ett flertal annorlunda fason att vinna på ett kort.
Övriga skraplotter blanda in matchande symboler, bilder eller ord alternativt är anpassningar utav populära kortspel som Blackjack, Poker alternativt Monopol.

3WoW skraplotter är en av de mest populära kategorierna av på webben skraplotter.

Om man inte önskar spela 3WoW kan man hos de mesta spelbolag välja bland en antal övriga skrap- eller scratch som de heter på engelska, där de mest populära är; Fantasy Scratch, Sport Scratch, Casino Scratch med flera fler.

Till de “gamla vanliga bekanta” hittar du trisslotter alternativt trissen, stor triss, skraptriss med sina respektive trissvinster.

Ett bäst sätt att prova spela på skraplotter eller i detta fall 3Wow är att samtliga på webben spelportaler har möjlighet att provspela totalt avgiftsfri.
Du behöver inte vara nervig att spela, idag innehar alla spelbolag jättebra “hjälp – information” om varje spel på sina portaler och räcker inte det så kan brukar det även existera en supportfunktion.

Före man börjar spela ditt 3Wow spel, läs detta som, bitvis, är hämtat från spelbolagets Betssons sajt.

Reglerna för att spela skraplotten 3 Wow är mycket enkla,

Om du känner dig osäker på hur spel fungerar så kan du spela ett antal omgångar totalt gratis.
Då väljer du först att spela på kul.

Då kan man raspa hurdan mycket du önskar så att du känner dig hemma med lotten före man börjar spela för riktiga pengar.

Sedan är det blott att växla till läget vari du lirar för riktiga slantar samt välja hur mycket du vill investera med plus- samt minus-knapparna.

Efter att väljer man en skraplott utav de tio som är att välja mellan och skrapar, antingen ett fält i taget alternativt så kan du välja att klicka på “Skrapa alla” för att se din avans snabbare.

Om du vinner kan man efter raspa vinstfördubblaren och innehar man då riktig tur kan du vinna riktigt stort.

Om du skrapar fram rutor med klöver så innehar man chansen att vinna en fantastisk storvinst på hela 55 000 kronor i månaden i 15 års tid.

Den allra största vinsten är på 10 miljoner kronor. När man satsar går det att investera så en del som 5, 50 kronor samt ända upp till så mycket som 225 kronor per lott, ju mer du satsar desto större pengar kan du vinna.

Därjämte är det en jackpot på inte mindre än lite mer än 11 miljoner kronor för dej som är riktigt lyckosam!

Att samtliga spelbolag med på nätet spel, inte blott 3WoW, har jättesnygg grafik tillverkar inte spelen mindre dramatisk, vinner man desssutom 11 miljoner alternativt de 55 000 kronorna var månad så borde också din dag vara räddad.