Spela skraplotter online

Du sitter I lugn samt ro och kollar på TV när du hör din granne skrika Wooooow Wooooow Wooooow tre gånger på raken.

I och för sig låter det inte som skrik på hjälp, men du blir likväl lite bekymmersam så du gårt samt ringer på.


Klicka på bilden för Betssons Erbjudande

Men ingen fara, han har börjar spela skraplotter online och vann alldeles nyss 55000 kronor per månad i 15 år på sitt senaste skrap.

Innan har han blott spelat på Triss och ibland Stortriss men insåg slutligen att chanserna eller oddsen att vinna på något av dessa spel var minimala. Som du känner till drivs dessa bägge skrapspel av Svenska Spel som är ägt av staten samt har monopol på spel i Sverige.

Deras vinståterbetalning ligger under 50% medans konkurrerande online spelsajter kan ha upp till 95% – nästan fördubblade vinstchanser.

Reglerna för att spela skraplotter online på 3 Wow är mycket enkla. Men om du känner dig diffus alternativt vill lära dig alla förslag och trix innan du börjar satsa av dina surt förvärvade slantar så är det en utmärkt idé att –

Spela avgiftsfritt

Även om 3wow har enormt enkla bestämmelser så kan möjligheten att spela skraplotten online gratis ett mängd omgångar för att bilda dej spelets alla trix. Antagligen komma på en bra strategi hur du skall investera dina pengar. Det är nog inte så många som tänker på detta utan tror att det är ett rent lotteri, det är blott turen som bestämmer om man skall fördel, minus eller bliva mångmiljonär på sitt skrap. Om du går till ett av Svenska Spels agent samt köper Trisslotter alternativt Stortriss, ja då är det bara turen som spelar in, men ej så när du spelar på skraplotter online.
När du lirar skraplotter online är det du som bestämmer hurdan mycket varje skraplott får kosta, du kan mestadels välja från den billigaste cirka 5 kronor ända upp till ett maxbelopp på över 200 kronor. Givetvis är det så att ju högre belopp du satsar desto större chans har du att vinna de riktigt stora pengarna.

Men hurdan vänder man otur till tur när man spelar skraplotter?

Jag är absolut ingen storspelare utan tar det väldigt soft, lirar en aning när ”andan faller på”, men med min egen upparbetade strategi så har det hitintills gått med plus totalt.

När jag hittar ett nytt spel jag vill prova på så spelar jag alltid gratis först.

Satsar litet av mina virtuella pengar samt försöker lista ut hurdan många gånger i medeltal jag får nitlotter samt sedan när magen skriker ”NU”, så höjer jag insatsen ganska duktigt.

Om jag då vinner så vinner jag betydligt över det jag småsatsat före, om jag inte vinner är det blott att agera vidare.

Enkla regler när man spelar skraplotter online

Du väljer en skraplott av de tio som finns att välja mellan samt skrapar, antingen ett fält i taget alternativt så kan du välja att klicka på “Skrapa alla” för att se din vinst snabbare.

Om du vinner kan du sedan raspa vinstfördubblaren samt har du riktig tur kan du vinna riktigt stort.

Om du skrapar fram rutor med klöver så har du chansen att vinna en briljant storvinst på hela 55 000 kronor i månaden i 15 års tid.

När du lirar skraplotter online på 3wow så är den allra största vinsten på 10 miljoner kronor. Dessutom finns det en jackpot på inte mindre än lite mer än 11 miljoner kronor som bara ligger och väntar på att du ska plocka hem den.