Spela på Prime Scratchcards

Att man ska spela på ett spelbolag online som är registrerat i EU är ganska tveklöst, mer om detta längre ner i blogginlägget.
Men om man sedan vill välja att agera skraplotter på exempelvis engelskt bolag så söker du inte efter skraplotter på Google när du letar efter ett lämplig företag.
Du söker efter scratchcards, scratchies, scratchlottery osv.

Ett bolag som jag hittat som är registrerat på Malta precis som ”våra svenska” spelbolag MrGreen, Betsson osv är Prime Scratchcards.
Och varför inte om man vill spendera en aning tid online?

Klicka här för bonus hos PRIME SCRATCHCARDS

Du kommer garanterat att ha mycket roligt när du provar deras gigantiska urval av scratchcards.
Samt här är ett spelbolag till som till skillnad mot Svenska spel har insett att spelarna beredvilligt vill vinna alltemellanåt, inte bara förbättra statskassan. Prime Scratchcards har en Fair Play policy att de betalar tillbaka 95% av satsade pengar tillbaka till sina lirare och ett häftigt försäkran att hava avans på minst var tredje scratch.(Svenska spel betalar ynkliga 47%, så de där låter vi dala ner i någon kvicksandsgrop I Tjottahejti).

Sajten erbjuder en massa godis, en del av dem hittar du allaredan på första sidan.
vad sägs om en £5 belöning blott för att du registrerar dej? Inga kredit- alternativt andra betalkort behövs, du får dessa pengar utan ett litet antal dolda krav.

Säg att du får din lön på Fredag men allaredan på Onsdagen har du planerat för en sväng på sta’n.
Då kan det vara en bra idé att experimentera Prime Scratchcards samt du kan vinna en storvinst allaredan på den bonusen. I vilket fall får du experimentera på spänningen att spela med riktiga pengar istället för spelportaler som erbjuder spela på skoj med låtsaspengar. För där kan du inte vinna de riktiga som hos Prime Scratchcards.

3wow

Prime Scratchcards är välkända för sitt 3wow scratchcard lotteri som har en toppvinst på inte mindre än £1,000,000. Snacka om ”From a Jack to a King” Ett totalt övrigt liv än det duär erfaren vid får man förmoda? Förvärva en större villa, en riktig båt, betala dina krediter och andra skulder och ta familjen på en riktig jorden-runt tripp. Du kommer att ha pengar över när du kommer hem åter – om du gör det.
Agera på spelbolag som finns registrerade i EU.

Anledningen är enkel. I finns ett dubbelbeskattningsavtal som uttalar att en vinst som uppkommit inom ett EU- land inte kan beskattas åter när vinsten betalas ut i ett annat.

Spelar du på ett spelbolag i till exempel USA (som kan ha skyhöga bonusar samt vinster) så drar spelbolaget skatten åt de amerikanska skattemyndigheten, medan den svenska skattmasen sitter samt gnuggar händerna i väntan på att få lägga rabarber på de kvarvarande pengarna.

Valet är ditt, men i vilket fall ”Good Luck”