Satsa på spännande 3wow skraplott online på nätet

3WoW skraplott spelet är en skraplott som inget annat, samt är en av de mest populära online på nätet spelen av ett mycket gott skäl – välj rätt kort och du kan ta hem den fantastiska summanav 11 miljoner kronor, detta innefattar svenska spelsajter, på en del utländska kan du ta hem mycket högre summor, så – kom ihåg namnet, 3WoW!


Klicka på bilden för att spela 3WoW med bonus med svenskt bolag

Den första skraplotten gjordes med assistans av manuella tekniker för slumpval. 1974 började det amerikanska företaget Scientific Games Corporation under direktion av forskaren John Koza samt Daniel Bower tillverka den första datorgenererade skraplotten.

Enkla skraplotter kräver att spelaren passar tre (eller varierande antal) av samma vinstsummor. Om detta händer vinner spelaren detta belopp. Mer komplicerade skraplotter har ett flera olika sätt att ta hem på ett kort. Andra skraplotter blandar in matchande symboler, bilder eller ord alternativt är anpassningar av populära kortspel som Blackjack, Poker eller Monopol.

3WoW skraplotter är en av de mest populära kategorierna av på internet skraplotter. Om du inte vill agera 3WoW kan du hos de flesta spelbolag välja bland en mängd andra skrap- alternativt scratch som de heter på engelska, där de mest populära är; Fantasy Scratch, Sport Scratch, Casino Scratch med många fler.

Till de ”gamla vanliga bekanta” hittar du trisslotter alternativt trissen, stor tretal, skraptriss med sina respektive trissvinster.

Ett bra sätt att experimentera spela på skraplotter alternativt i detta fall 3Wow är att alla online spelportaler har chans att provspela totalt gratis. Du behöver inte vara nervös att satsa, idag har alla spelbolag jättebra ”hjälp – information” om respektive spel på sina sajter och räcker inte det så kan brukar det också finnas en supportfunktion.

Innan du börjar agera på ditt 3Wow spel, läs detta som delvis är hämtat från spelbolagets Betssons sajt.

Reglerna för att satsa på skraplotten 3 Wow är mycket enkla

Om du känner dig osäker på hur spel fungerar så kan du satsa ett mängd omgångar totalt avgiftsfri. Då väljer du först att satsa på prov.

Då kan du skrapa hur mycket du vill så att du känner dig hemma med lotten innan du börjar satsa med riktiga pengar.

Sedan är det bara att växla till läget där du lirar för riktiga pengar och välja hur mycket du vill investera med plus- och minus-knapparna.

Sedan väljer du en skraplott av de tio som finns att välja emellan samt skrapar, antingen en ruta i taget eller så kan du välja att klicka på ”Skrapa alla” för att se din avans snabbare.

Om du vinner kan du sedan skrapa vinstfördubblaren och har du då riktig tur kan du vinna riktigt stort.

Om du skrapar fram rutor med klöver så har du chansen att vinna en fantastisk storvinst på hela femtiofem kronor i månaden i femton års tid.

Den allra största vinsten är på 10 miljoner kronor. När man satsar går det att satsa så lite som 5,50 kronor samt ända opp till så mycket som 225 kronor per lott, ju mer du satsar desto större pengar kan du ta hem. Dessutom finns det en jackpot på inte mindre än drygt 11 miljoner kronor för dig som är riktigt tursam!

Att alla spelsajter med online på nätet spel, inte blott 3WoW, har jättesnygg grafik gör inte spelen mindre dramatiska,vinner du desssutom 11 miljoner alternativt de 55 000 tusen kronorna varje månad så borde även din dag vara räddad.