Spela på dramatisk 3wow skraplott online på nätet

3WoW skraplott spel är en skraplott som ingenting övrigt, samt är en av de mest populära online på internet spelen av ett mycket bra skäl – välj rätt kort och du kan ta hem den fantastiska prissummanav 11 miljoner kronor, detta gäller svenska sajter, på en del utländska kan du ta hem mycket högre summor, så – kom ihåg namnet, 3WoW!

Den första skraplotten gjordes med assistans av manuella metoder för slumpval. 1974 började det amerikanska företaget Scientific Games Corporation under ledning av forskaren John Koza och Daniel Bower tillverka den första datorgenererade skraplotten.

Enkla skraplotter kräver att spelaren passar tre (eller varierande antal) av samma vinstsummor. Om detta sker vinner spelaren detta belopp. Mer komplicerade skraplotter har ett flertal annorlunda sätt att ta hem på ett kort. Andra skraplotter blandar in matchande symboler, bilder eller ord alternativt är anpassningar av populära kortspel som Blackjack, Poker alternativt Monopol.

3WoW skraplotter är en av de mest populära kategorierna av online på nätet skraplotter. Om du inte vill agera 3WoW kan du hos de flesta spelbolag välja bland en antal andra skrap- eller scratch som de heter på engelska, där de mest populära är; Fantasy Scratch, Sport Scratch, Casino Scratch med många fler.

Till de ”gamla vanliga bekanta” hittar du trisslotter eller trissen, stor triss, skraptriss med sina respektive trissvinster.

Ett bra sätt att prova spela på skraplotter alternativt i detta fall 3Wow är att alla online på webben sajter har möjlighet att provspela totalt gratis. Du behöver inte vara nervig att spela, idag har alla spelbolag mycket bra ”hjälp – information” om respektive spel på sina spelportaler och räcker inte det så kan brukar det oxå finnas en supportfunktion.

Före du börjar agera på ditt 3Wow spel, läs detta som delvis är hämtat från spelbolagets Betssons sajt.

Reglerna för att satsa på skraplotten 3 Wow är mycket enkla

Om du känner dej osäker på hurdan spel funkar så kan du spela ett mängd omgångar totalt gratis. Då väljer du först att satsa på skoj.

Då kan du skrapa hur mycket du vill så att du känner dej hemma med lotten innan du börjar agera med riktiga pengar.

Sedan är det bara att alternera till läget där du lirar för riktiga pengar samt välja hur mycket du vill satsa med plus- och minus-knapparna.

Sedan väljer du en skraplott av de tio som finns att välja mellan samt skrapar, antingen en ruta i taget eller så kan du välja att klicka på ”Skrapa alla” för att se din vinst snabbare.

Om du vinner kan du sedan skrapa vinstfördubblaren och har du då riktig tur kan du ta hem enormt stort.

Om du skrapar fram rutor med klöver så har du chansen att ta hem en enorm storvinst på hela 55 000 kronor i månaden i 15 års tid.

Den allra största vinsten är på 10 miljoner kronor. När man satsar går det att satsa så lite som 5,50 kronor och ända opp till så mycket som 225 kronor per lott, ju mer du satsar desto större pengar kan du ta hem. Därjämte finns det en jackpot på inte mindre än drygt 11 miljoner kronor för dej som är riktigt lyckosam!

Att alla spelsajter med online på internet spel, inte bara 3WoW, har jättesnygg grafik gör inte spelen mindre spännande,vinner du desssutom 11 miljoner alternativt de femtiofem tusen kronorna var månad så bör också din dag vara räddad.