Du måste testa 3WoW skraplott

3Wow är en traditionell skraplott samt inte blott det, den är ocså en av de mest populära skraplotterna som finns online på nätet. Inte bara snygg grafik och teman utan de kostar inte mer än du vill göra av med.

Reglerna för att spela skraplotter 3Wow är mycket enkla, och ett bra tips för att lära sig hur detta spel funkar utan att riskera några pengar är möjligheten att provspela totalt avgiftsfri.

Du har säkert tidigare någon gång skrapat ”pappersskrap” på någon av de ”gamla vanliga bekanta” där du hittar du trisslotter eller trissen, stor triss, skraptriss med sina respektive triss-vinster.

Men om du nu vill börja spela på webben så behöver du inte vara nervös eller orolig, de flesta spelbolagen (kanske med Betsson i spetsen) har dels assistans texter på alla olika spelvarianter samt om det inte räcker så kan du mejla alternativt ringa till deras support. Det brukar också finnas en online chatmöjlighet som oftast har öppet dygnet runt

Om du vill börja med att pröva till exempel 3wow så kan du spela gratis för att begripa hur spelet fungerar och då väljer du först att ”Spela på skoj”. Då kan du skrapa hur mycket du vill så att du känner dig hemma med hur skraplotten fungerar före du börjar agera riktiga pengar.

När du en aning senare är varm i kläderna och anträda spela med riktiga pengar är det bara att växla till detta och så får du välja hur mycket du vill investera i varje spelomgång.

Sedan gäller det att välja den skraplott som du antar gömmer drömvinsten och börja agera. För om du väljer rätt kan du skrapa fram och vinna riktigt ordentligt stort. Om du vill draaaaaaa uuuut på spänningen så skrapar du en ruta i taget, men om du har bråttom (att vinna?) så väljer du ”Skrapa alla” då skrapar systemet alla rutor på en gång till dig.

Tänk dig att du vinner ! då kan du skrapa på vinstfördubblaren och har du turen med dej kan du vinna riktigt riktigt stort.

Nu ska vi prata de riktigt stora pengarna. Om du skrapar fram rutor med klöver så har du hos exempelvis Betson chansen att vinna en fantastisk storvinst på hela 55 000 kronor i månaden i femton års tid. Den allra största vinsten är på 10 miljoner kronor. ’

När du satsar går det att satsa så lite som 5,50 kronor samt ända upp till så mycket som 225 kronor per lott, och ju högre summa du satsar desto större pengar kan du vinna.

Att hiva hem en jackpot på inte mindre än drygt 11 miljoner kronor är ju inte heller totalt fel. Är du så tursam? Kanske måste du som en viss anka putsa opp en turkrona och låta den vara med!

Som jag skrev tidigare så har alla spelsajter online på webben, inte blott 3WoW, jättehäftig och snygg grafik och det gör ju inte spelen mindre attraktiva eller dramatisk, vinner du desssutom 11 miljoner eller de 55 000 kronorna varje månad så borde din dag vara räddad.