För maximalt spänning /vinstchans/ spela skraplotter online

Det är blott knappt 40 år sedan de första skraplotterna skapades – fixerad då på ark.

1974 började det amerikanska företaget Scientific Games Corporation under direktion av forskaren John Koza och Daniel Bower alstra den första datorgenererade skraplotten.

Det gäller ju att äga en matematisk formel som bas för att generera skraplotterna så att de går med vinst – men fortfarande är attraktiva och dramatisk.

Hur flera är det inte som pustat ut efter att skrap samt berättat “Jag hade två rutor med 1 000 000 kronor, så nära”?

Enkla skraplotter kräver att spelaren matchar tre (eller varierande antal) av samma vinstsummor.

De åtråvärda beloppen ligger dolda på lotten under ett plastskikt, som är mer som gummi samt detta behöver skrapas bort.

Skraplotter av ark innehar sina begränsningar så där är standardvarianterna; Trisslott, trissen, stor triss, bingolotter samt så vidare.

Men om man önskar har riktig gastkramning, bättre möjlighet att vinna, snyggare grafik och kunna välja bland hundratals varianter av spel, då är det bara ett val kvar – och det är att

Spela skraplotter online

Grundprincipen är samma som för skraplotter av ark, raspa tills man hittar tre stycken rutor/fält med samma summa och du innehar vunnit detta.


Klicka på bilden för Betssons skraplotter att spela online

Nuförtiden har gamla forna tiders skraplotter samma chans att vinna 1, 2 eller endaste upp till 10 gånger denna avans när man skrapar en liten extraruta.

Men tro inte att dina chanser att vinna mer pengar har ökat blott för att denna fyrkant finns, eller som det oxå lanseras marknadsförs ibland att det ej är bara 3 x 3 rutor utan 4 x3 rutor. Det är ännu ett datorprogram som räknar ut hur beloppen ska fördelas på alla skraplotter som trycks.

Så finns ju den nervknipande nervkittlande versionen med pengar samt TV- bildskärm – vinn massor av slantar i en massa år, det är antagligen den som samtliga siktar på, tillgängliga stå i en TV- studio samt (återigen) få skrapa ihop en smärre förmögenhet.

När du lirar skraplotter på internet så innehar man som sagt hundratals spel att välja emellan, med större vinstchanser samt några mer xtra dramatisk funktioner.

* Skraplotter på papper får man aldrig spela gratis för att prova på alternativt lära dej.
* Här har du chansen att vinna opp till 10 000 000 10 miljoner med 55 500 kronor i månaden eller 2 500 000 kronor direkt och
* Pengarna finns på ditt spelkonto bums
* Om man får vinst kan du chansa på vinstfördubblaren!
* Så kan du för att förlänga på spänningen raspa en ruta i taget alternativt
* Välja Skrapa samtliga samt då sköter burken detta åt dig (om man innehar bråttom att vinna)

Ett av mina favoritbolag när det gäller att spela skraplotter på nätet är Betsson.

Höga vinster, roligt spel, garanterat inga problem när man vinner samt de har utmärkt hjälpfunktioner på nätet om jag blir osäker nåpgon gång på hur ett spel fungerar.

Betsson innehar till samt med en på nätet chat (som sägs) vara öppen dygnet runt.

Så, vad väntar man på om Du vill testa att spela skraplotter on-line?

Surfa in på en spelportal (min favirit är Betsson), välj “Spela på skoj” för då är det gratis samt fason igång samt raspa.