För maximal gastkramning spela på skraplotter på internet

Det är blott föga 40 år sedan de första skraplotterna skapades – fast då på ark.

1974 började det amerikanska företaget Scientific Games Corporation under ledning av forskaren John Koza samt Daniel Bower tillverka den första datorgenererade skraplotten. Det gäller ju att ha en matematisk formel som bas för att generera skraplotterna så att de går med avans – men ännu är attraktiva samt dramatiska. Hur många är det inte som pustat ut efter skrap samt sagt ”Jag hade två rutor med 1 000 000 kronor, så nära”?

Enkla skraplotter online kräver att spelaren matchar tre (alternativt varierande antal) av samma vinstsummor.

De åtråvärda beloppen ligger dolda på lotten under ett plastskikt, som är mer som gummi samt detta måste skrapas dän. Skraplotter av ark har sina begränsningar ganska finns standardvarianterna; Trisslott, trissen, stor tretal, bingolotter och så vidare.

Men om man vill ha riktig gastkramning, bättre chans att vinna, snyggare layout samt kunna välja bland hundratals varianter av spel, då finns det blott ett alternativ kvar – samt det är att

Satsa på skraplotter online på webben

Grundprincipen är samma som för skraplotter av ark, skrapa tills du hittar tre stycken rutor/fält med samma summa samt du har vunnit detta.

Nuförtiden har forna tiders skraplotter samma möjlighet att vinna 1, 2 alternativt endaste upp till 10 gånger denna vinst när man skrapar en liten extraruta.

Men tro inte att dina chanser att vinna mer pengar har ökat blott för att denna ruta finns, eller som det oxå lanseras marknadsförs alltemellanåt att det inte är blott 3 x 3 rutor utan 4 x3 rutor. Det är fortfarande ett datorprogram som räknar ut hurdan beloppen skall fördelas på alla skraplotter som trycks.

Så finns ju den nervknipande nervkittlande varianten med klöver och TV- bildskärm – vinn mycket av pengar i en massa år, det är väl den som alla siktar på, att få stå i en TV- studio samt (igen) få skrapa ihop en smärre förmögenhet.

När du spelar skraplotter online på nätet så har du som sagt hundratals spel att välja mellan, med större vinstchanser och några tillägg dramatiska funktioner.

· Skraplotter på ark får du aldrig spela gratis för att experimentera på eller bilda dej.
· Här har du chansen att vinna upp till 10 000 000 med 55 500 kronor i månaden alternativt 2 500 000 kronor direkt samt
· Pengarna finns på ditt konto bums
· Om du får vinst kan du chansa på vinstfördubblaren !
· Så kan du för att dra ut på spänningen skrapa en ruta i taget alternativt
· Välja Skrapa alla samt då sköter datorn detta åt dig (om du har bråttom att vinna)

Ett av mina favoritbolag när det gäller att agera skraplotter online på nätet är Betsson. Höga vinster, roliga spel, garanterat inga problem när man vinner samt de har utmärkta hjälpfunktioner online om jag blir osäker någon gång på hur ett spel fungerar. Betsson har till och med en online på nätet chat (som sägs) vara öppen dygnet runt. Så, vad väntar du på? Surfa in på en spelportal, välj ”Spela på skoj” för då är det gratis samt sätt igång och skrapa.