Du måste prova 3WoW skraplott

3Wow är en traditionell skraplott samt inte bara det, den är ocså en av de mest populära skraplotterna som finns online på nätet. Inte blott attraherande grafik samt teman utan de kostar inte mer än du vill göra av med.

Reglerna för att satsa på skraplotter 3Wow är mycket enkla, och ett bra förslag för att lära sig hur detta spel fungerar utan att chansa några pengar är möjligheten att provspela totalt avgiftsfri.


Klicka på bilden för att spela 3WoW med bonus med svenskt bolag

Du har säkert tidigare någon gång skrapat ”pappersskrap” på någon av de ”gamla vanliga bekanta” där du hittar du trisslotter alternativt trissen, stor triss, skraptriss med sina respektive triss-vinster.

Men om du nu vill börja satsa online på webben så behöver du inte vara nervös eller orolig, de flesta spelbolagen (kanske med Betsson i spetsen) har dels assistans texter på alla olika spelvarianter och om det inte räcker så kan du emejla alternativt ringa till deras support. Det brukar också finnas en online chatmöjlighet som oftast är igång dygnet runt

Om du vill börja med att pröva exempelvis 3wow så kan du spela gratis för att förstå hur spelet fungerar samt då väljer du först att ”Spela på skoj”. Då kan du skrapa hur mycket du vill så att du känner dej hemma med hurdan skraplotten funkar före du börjar spela riktiga pengar.

När du lite efteråt är varm i kläderna och anträda satsa med riktiga pengar är det bara att alternera till detta och så får du välja hur mycket du vill satsa i varje spelomgång.

Sedan gäller det att välja den skraplott som du antar gömmer drömvinsten samt börja spela. För om du väljer rätt kan du skrapa fram och vinna riktigt ordentligt stort. Om du vill draaaaaaa uuuut på spänningen så skrapar du en fyrkant i taget, men om du har bråttom (att vinna?) så väljer du ”Skrapa alla” då skrapar systemet alla rutor på en gång till dig.

Tänk dej att du vinner ! då kan du skrapa på vinstfördubblaren och har du turen med dej kan du vinna riktigt ordentligt stort.

Nu ska vi prata de riktigt stora pengarna. Om du skrapar fram rutor med klöver så har du hos exempelvis Betson chansen att vinna en fantastisk storvinst på hela femtiofem tusen kronor i månaden i 15 års tid. Den allra största vinsten är på 10 miljoner kronor. ’

När du satsar går det att satsa så smått som 5,50 kronor och ända upp till så mycket som 225 kronor per lott, och ju högre belopp du satsar desto större pengar kan du vinna.

Att hiva hem en jackpot på inte mindre än drygt 11 miljoner kronor är ju inte heller totalt fel. Är du så tursam? Kanske måste du som en speciell anka bona upp en turkrona och låta den deltaga!

Som jag skrev tidigare så har alla spelsajter online på nätet, inte bara 3WoW, jättehäftig och snygg grafik och det gör ju inte spelen mindre attraktiva alternativt spännande, vinner du desssutom 11 miljoner eller de femtiofem tusen kronorna var månad så bör din dag vara räddad.