Vinn pengar med en scratch lott online

Vinn pengar online, det finns flera olika roliga spel som man kan ta del utav och vinna stora summor genom. Via olika spelsajter kan du skrapa diverse skraplotter enkelt ifrån ditt eget hem, via en dator med internet.

Enkla tips vid letandet av en spelsajt som erbjuder skrap av lotter:

För er som är nya kan det vara lite annorlunda att finna den plats som är rätt för dig och ditt intresse av att skrapa skraplotter. Det finns flera olika spelsajter online som erbjuder dig olika spel. Du kan finna dessa genom att enkelt söka hos olika sökmotorer såsom Google, den kommer att ge dig ett antal alternativ. För att göra ditt väljande enklare, kan du även besöka olika sajter där folk har kommenterat dina alternativ. Finn den som erbjuder dig det du söker.

När du har funnit sajten är det bara att välja den skraplott som du vill skrapa. Skrap av t.ex. en triss lott kan leda till en stor triss vinst för flera.

Skraplotter:

Skraplotter är en underhållning som har funnits sedan en lång tid tillbaka. De första skraplotterna tillverkades under 70-talet och har sedan dess varit ett av de mest populära alternativen av spel ute på marknaden.

De kom i form av en lottsedel som hade ett ogenomskinligt skikt på, som man skulle skrapa bort för att se om man hade vunnit någon vinst. Skulle man ha turen av att skrapa fram t.ex. tre matchande summor eller symboler hade man vunnit.

Dessa lotter är fortfarande populära och köps ofta av folk runt om i världen via olika butiker. Men de finns även i en digital form som man kan köpa och skrapa via nätet. Dessa digitala scratchlotter är ett av de spel som de flesta internet spelare väljer. De är enkla och leder ofta till stora vinster.

En av Europas kändaste spelsajter är Betsson.com, de har varit en av de mest besökta sajterna online sedan de först startade sin utveckling år 2001.

De erbjuder sina kunder olika sorters spelautomater som man kan ta del utav. Bland annat kan en spelare besöka deras Casino, Poker, Games eller Lotter avdelning.

I deras Lotter avdelning kan du bland annat spela med pengar, men även spela på skoj gratis. Du väljer ett lotteri som du finner i deras lobby under sina respektive kategorier. Du kan bland annat spela Fantasi skraplotter, Klassiska skraplotter och Sport skraplotter.

När du har valt din lott, kommer en ruta att komma fram på din skärm, denna frågar dig bland annat om du antingen vill logga in på ditt konto eller spela på skoj. Om du väljer att spela på skoj, kommer du att skickas vidare direkt till spelet. Där är det bara att följa instruktioner som hjälper dig genom spelet för din chans att vinna pengar.

Nya kunder hos Bettson får flera erbjudande, såsom vinn pengar med två gratis skraplotter som man kan använda på deras hemsida. Du har även möjligheten att medverka i deras tävlingar som de ofta håller på sin sajt. Dessa kan leda till stora vinster som bland annat en resa för två till Las Vegas.

Vinn pengar via Bettson och flera andra spelsajter online.