Hos Betsson erbjuds varje ny spelare en gratis skraplott

Det finns flera olika spelbolag online som erbjuder dig en gratis skraplott när man sätter in en valfri summa på ditt konto. Antingen har du ett konto redan eller kan du enkelt registrera dig för ett helt nytt konto redan idag.

För en Gratis Skraplott Klicka Här.

En skraplott:

En skraplott är något man kan göra för att fördriva tiden, men det är även ett spel som flera njuter av, tack vare dess spänning som den skapar. Den ger dig även chansen att vinna lite extra pengar som skadar aldrig.

Förr kunde man bara köpa dessa i olika butiker, men nu finns de även tillgängliga på nätet. De kallas för e-skraplotter och är digitala skraplotter som man kan köpa online. Och det som är annorlunda med dem är att du inte behöver vänta något tills du kan skrapa den, utan du kan göra det på direkten när du köper dem.

Det som även skiljer dessa skraplotter från andra lotter som du kan köpa i en butik, är att när du har vunnit ett pris genom en valfri skraplott och får en utbetalning av vinsten, så hamnar det direkt i ett konto som finns på sajten under ditt namn. Detta konto skapas när du har registrerat dig på sajten.

Vissa sajter som Bettson erbjuder dig en välkomstpresent när du registrerar dig hos dem. Hos Betsson får du två hela skraplotter som du kan spela med.

Betsson är ett spelbolag som finns online och erbjuder sina spelare t.ex. olika skraplotter, triss lotter. Bland deras skraplotter finns t.ex. Golden Island, Super Chance, 3 Wow och Trio. Du kan välja en triss lott som intresserar dig mest och vinna stort.

Hur du går tillväga för att hitta olika spel hos Betsson:

För er som är nya inom nätspel, är Betsson platsen som erbjuder alla spelare flera olika sorters spel på en och samma plats. För er spelare som är nya hos Betsson, finns även erbjudandet av gratis skraplotter att ta emot.

För att börja ditt letande efter det perfekta spelet, går du till deras startsida där du har olika sorters spelautomater som casino och lotter att välja bland. Om du har valt lotter, ska du sedan välja vad för sorts lott som du vill spela, såsom klassiska skraplotter eller kanske fantasi skraplotter låter bättre. Välj de skraplotter som fångar din uppmärksamhet. När du har valt det lotteri som du vill spela är det bara att följa dens instruktioner under spelet gång. I början kommer den att t.ex. fråga dig om du vill loggan in eller spela på skoj. Har du ett konto så är det bara att logga in på direkten och sedan starta ditt spelande, annars är det bara att välja att spela på skoj och detta kostar givetvis inget.

Betssons spel är enkla att förstå, alla kommer med sina egna tydliga instruktioner om hur allt fungerar.

Hos Betsson får du inte enbart en gratis skraplott, utan två, som har ett värde på 40 kr tillsammans att spela för. Ta en chans och skrapa fram en triss vinst redan idag.