Spela skraplotter och vinn storslamm nu idag!

Att spela skraplotter är ett enkelt, men effektivast, sätt att skapa lite extra spänning i sin vardag. Känslan när man sitter med en oskrapad skraplott före sig kan flera gånger vara riktigt kittlande. Blott det är värt en hel del.


Klicka på bilden för att spala skraplotter

Många utav oss fantiserar om att kamma hem största vinsten, miljontals kronor och en ekonomiskt problemfri vardag. Det är dock relativt få som minsann vinner högsta vinsten på en skraplott – en utav ett par miljoner trisslotter skänker den högsta vinsten på 2, 5 miljoner kronor. De flesta utav oss blir självklart också glada för ett litet antal mer pengar i plånboken, man kan vinna allt från ett litet antal tior till flera hundra tusen på att spela skraplotter och ehuru oddsen ser svåra ut vinner folk varje dag en mängd pengar på att spela skraplotter i Sverige. Varje dag!

Att spela skraplotter är att totalt tro sig på turen. Man har inga akt att välja, noll taktik eller strategi för tillgängliga de bästa oddsen att vinna på sin skraplott – det är ett enkelt fason att alstra spänning i vardagen och att, om man innehar tur, expandera sin kassa.

Är man ej en person som litar till turen så är skraplotter antagligen ej det bästa spel för en. Man kan istället spela på hästar alternativt vadslå på fotboll och då läsa upp sej redigt på de annorlunda hästarna eller lagen samt följa oddstabellerna detaljerad. Okej är turen alltid en element som man behöver förvänta, men betting ger mer behörig tur än att spela skraplotter skulle man kunna säga.

Det finns flertal spelbolag i Sverige som distribuerar skraplotter. TRISS är den största skraplotten vi har, den kostar 25 kronor för en simpel samt 50 för en dubbel. Tialotten är en annan omtyckt skraplott på den svenska markanden, den kostar mindre men skänker oxå lägre vinster.

Man inhandlar skraplotter hos sitt spelombud. Spelombud finns en del varstans, mestadels i ett mesta varuhus alternativt i en affär. Man kan välja att betala sin skraplott och raspa den direkt, alternativt suga på karamellan och spela skraplotten i hemmet istället. Det är hos spelombuden man också löser in sin skraplott när man får avans. Spelombuden kan givetvis ej lösa in de högsta vinsterna, men de kan alltid hjälpa en med var man ska vända sej för att lösa in sin storvinst.

Något som blir allt mer populärt är också att spela skraplotter online. Det är flera spelportaler som erbjuder skraplotter och utbudet blir större och större för varje år. Svenska Spel har egna onlinespel, bland annat kan man spela skraplotter. övriga omtyckta spelsajter där man kan spela skraplotter är Unibet, Betsson, därtill Vera & John. Varje spelsajt brukar få både kända skraplotter, men oxå sina egna varianter. Man får testa sig fram till vilka skraplotter man anser bäst om att spela.

Olika människor spelar skraplotter av lite olika anledningar. Somliga för det bara för spänningens skull, när övriga intensivt vill ha att kamma hem storvinsten. Några blir glada för de mindre vinsterna samt förväntar sej inte att vinna jackpot. Oavsett vilken anledning man har till att spela skraplotter så är det en hyfsat billig spänningshöjare i vardagen, som – om man innehar riktig tur – kan göra en rik.