Spela trisslottersamt håll vinstdrömmarna vid liv

Att spela trisslotter är ett mycket stort fröjd för många folk. Det som förenar samtliga som tycker om att spela trisslotter måste vara drömmen att en dag skrapa fram en miljonvinst, men det är mer med att spela trisslotter som drar än bara drömmen om högsta vinsten.

Att spela trisslotter är spännande, redan när man har absolut sig för att handla en lott sätter processen i kroppsfunktionerna igång. Man frågar sig om det bir avans eller ej samt många innehar ritualer beträffande allt från själva valet av lott till skrapandet av den. Vissa önskar snabbt skrapa genom hela lotten när andra försiktig skrapar ruta för ruta. Ett litet antal skrapar bara absolut så att summorna syns i varje fyrkant, medan fler några skrapar varenda kvadratmillimeter utav lotten – för att vara på den säkra sidan.

När man skrapar en trisslott så är det viktigt att kunna att det finns en skrapbar kontrollruta som EJ får skrapas. Om man skrapar kontrollrutan så blir ens bit ogiltig samt oavsett vilken vinst man spelar fram så knallar man likväl lottlös. Vad man emellertid FÅR raspa är den fyrkant som avgör hur flera gånger man får sin vinst – x1, x2 eller x10?


Klicka på bilden för att spela trisslotter

Om man skrapar fram tre TV-rutor på sin trisslott så har man vunnit en plats i TV4: s Nyhetsmorgon. Vari ska man sedan skrapa fram sin riktiga vinst som är på minst 50 000 kronor. Om man skrapar fram tre klöver så har man vunnit summan som visas per månad i opp till 25 år. Det finns nämligen många olika typer av vinster att önskar på när man spela trisslotter.

Att spela trisslotter kan man idag göra på två annorlunda sätt – antingen på internet genom någon spelsajt, till exempel svenskaspel. se, alternativt på det en del mer traditionella sättet igenom att gå till ett spelombud och inhandla fysiska trisslotter. De annorlunda metoderna lockar annorlunda typer av människor.

Att spela trisslotter lockar oxå fram ritualmänniskorna i oss, vi tänker beredvilligt att om vi bara väljer och skrapar vår trisslott på korrekt fason så kommer pengarna att anlända.

Trisslotter är också en perfekt gåva att skänka. Man ska ej placera särskilt mycket pengar på den, men möjligheterna man skänker dän är enorma. Man ska dock vara på det klara med att en trisslott som ges dän i bidrag tillhör mottagaren och skulle det vara en storvinst så kan det antagligen kännas en del surt.

Att spela trisslotter kan både vara socialt samt något man njuter utav för sig själv. Flera par hittar mycket stort nöje i att under veckoslutet spela trisslotter ihop. Antagligen lägger man en hundralapp i veckan på trisslotter samt skrapar vars ett par för att celebrera arbetsveckans slut på fredagskvällen. Det är mysigt, hoppfullt samt spännande och om man inte vinner så få man i alla fall haft en förväntansfull tag förbund med den man älskar.

övriga väljer att spela trisslotter i ensamhet. De önskar ej att spänningen samt glädjen skall förtas av sociala beståndsdel. Oavsett hurdan man väljer att spela trisslotter så är elementet av spänning det som lockar oss att försöka igen och åter.