Spela skraplotter online om du vill vinna pengar

Yepp, det är bara när du lirar skraplotter online på Internet som du kan vinna redigt med pengar. Spelar du på Svenska spels Triss(-ta) Trisslotter så göder du bara statskassan, inte dig själv.

Skraplotter online vinner ständigt i folkgunst på marknaden för lotterier. Redan från början när spelen introducerades online har de haft enorm succe bland alla de spel som finns att tillgå.
Det finns flera orsaker till den detta.


Klicka på bilden för Betssons Skraplotter online bonus

De är perfekta att raspa scraplotter inline är i hemmet

De skänker en mycket bra nöje till en låg kostnad.
Men den största lockelelsen är antagligen de mycket stora vinsterna som delas ut.
Det finns ett oerhört stort sortiment av olika typer av skraplotter att välja mellan som idrott, casino samt fantasy bland många andra.

Alla spelbolagen skänker nya- samt återkommande gäster annorlunda varianter av bonusar, engångsbonus på ett visst belopp samt enormt vanligt numera att man får en procentuell bonus på det belopp man sätter in på sitt konto.

Nuförtiden har de sprängt 100% gränsen, du får fördubbla pengar att agera för.

Gratisspel finns för de allra flesta spelen så att man i behärskad samt lugn kan bilda sig alla nya spel hur de fungerar och man känner till absolut hur man skall agera för att få ut det mesta av dem.

Bestäm själv insatsens storlek

Det är inte totalt fel att det finns en möjlighet att spela mjukt, från 5.50 kronor per lott ända upp till storsatsning på 225 kronor per lott. Du bestämmer nämligen ditt chansning totalt själv.

Jackpots på olika skraplotter online

Jackpottar på över 10 miljoner kronor lockar till spel är helt säkert.
Tänk dej att få några gratis skraplotter i något kampanjerbjudande och sedan skrapa en aning och få en avans på 100 miljoner – utan att du satsat ett endaste öre!

Grafik, animeringar och ljud.

Alla skraplotter sm du hittar online är rena mästerverk (tycker jag), fantastiskt mycket arbete har lagts ner av spelbolagen för att få en attraherande grafik, läckra animeringar och ljudeffekter som är anpassade till respektive spel.

Prova en ny variant av skraplotter online?

Du behöver inte vara bekymmersam om det är första gången du vill prova på ett nytt spel, börja spela helt gratis.

Om du stöter på bekymmer hur det hela funkar så har du en uppsjö av annorlunda hjälpmöjligeheter.

Instruktioner på skärmen som är gjorda för exakt det spel du vill prova, det finns direkt chat som är öppen 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan. Skicka ett mail alternativt om du har jättebråttom ring direkt till spelbolaget. Givetvis är alla denna hjälp helt gratis.

Var annars kan du finna spel alternativt lotterier med sådana potential, stöd samt odds att vinna riktigt mycket pengar?

Om du inte redan satt in pengar på ditt konto gör detta, bestäm hur mycket du vill satsa per lott (anträd smått är mitt förslag) det gör du lättas med + samt – symbolerna samt börja skrapa.

Som du känner till så har du vunnit om tre likadan symboler dykt upp på en samt samma rad.

När du spelat ett mängd lotter är det dags att lära dig överkursen som finns för nästan alla skraplotter online; Totala satsningar, Totala vinster, Agera max och specialfunktionen för de slöa alternativt de som har bråttom att vinna; Auto Spel. Med Auto Spel kan du agera 5 tilll 99 gånger totalt automatiskt.

Jag önskar dig lycka till samt glöm inte att leta fram din gamla hartass före du börjar agera.