Något av allt du bör kunna om att spela skraplott online

Kan man ha förtroende på spelbolagen och spela skraplott online?

Om du inte spelat på skraplott online kan det verka, lite nervöst att investera pengar över nätet och sedan vara osäker på om vinsterna absolut betalas ut.
Svaret på frågan måste bli, att joo, det kan man.


Klicka på bilden för Betssons Skraplott on-line jippo

I alla fall de “svenska” som är baserade på Malta. De kontrolleras både vad gäller tekniken och att allt sköts korrekt. Om inte dras deras spellicens in med direkt verkan.

Men ett förslag; Om du hittat ett nytt spelbolag du är osäker på, sök på deras namn på Google för att studera eventuella kommentarer.

Du kan vara säker på att folk är snabba att placera ut recensioner om de blivit lurade på något sätt.

Agera avgiftsfritt, stämmer det?

Ja, man kan spela helt gratis så länge man vill samt orkar på de allra flesta spelen. Man lirar ”På kul” med låtsaspengar.
Gratisspelen finns för att folk som inte spelat på de olika spelen tidigare skall hava en chans att bilda sig dem och experimentera på utan att riskera några pengar. När besökarna sedan är “varma i kläderna” är det dags att anträda agera med riktiga pengar.
Men de som hoppas att man kan spela gratis med låtsaspengar samt sedan plocka ut eventuella vinster i reda pengar blir besvika.

Satsar man 0 kronor så kan man vinna 0 kronor.
nära nog alla spelen kan man spela gratis har jag sett, de vinsterna kan
Det är givetvis oxå ett sätt för spelbolagen att locka folk att anträda spela, men likväl en asbra funktion så att nya lirare inte behöver vara nervösa.

Men numera finns kampanjer där du kan få ett mindre mängd skraplotter att spela online för helt gratis samt minsann ta ut pengarna du vinner.

Häftig belöning

Ja, det kan man faktiskt anföra. Över 100% i bonus när du sätter in pengar på ett nytt spelkonto. Sätt in 4 ooo kronor samt vips så har du 8 000 att agera för.
Alla spelbolagen erbjuder annorlunda former av fantastiska bonusar, en del av dem till samt med mer än 100% på insatt belopp. Men folket bakom spelbolagen är långt ifrån korkade, alla bonusar finns för att spela skraplotter för, de är inte vinster som kan plockas ut.

Men däremot kan man vinna med assistans av dessa “bonuspengar”.

Du får surfa runt en aning bland olika spelsajter för det kan vara mycket snåriga regler runt detta.

En aning om bonusregler som kan vara bra att kunna. Men dessa varierar mellan bolagen och mellan olika spel.

Såhär kan det funka:
Anta att du får 100% belöning och sätter in 500 kronor. Nu har du 1 000 kronor på ditt konto och spelbolaget har, låt oss säga 15 gånger omsättningskrav på sin belöning.
Det innebära att du skall omsätta in 15 gånger 500 kronor eller rakt av 7 500 kronor innan du kan noppa ut din bonus från kontot.

Mestadels skapar spelbolagen ett par konton, ett för satsade pengar samt vinster och ett för bonuspengarna för att avskilja dem åt. Ger en enkel överskådlig bild av hur mycket du har att agera för samt även bra för spelbolaget.

För besvärligt med belöning?

Dina vinster går rakt in på ditt konto för vinster så dem kan du alltid plocka ut eller agera skraplott online för, resten kan du glömma samt ägna dig till att vinna mycket istället.

God tur!