Hitta korrekt spelbolag

Det gäller ej blott att hitta rätt och bäst spelbolag, det är flera fallgropar man ska undvika om man önskar skrapa lotter på internet för att vinna slantar.

Men om vi börjar med korrekt spelbolag så är det i alla fall ett som man ska himmel som pesten.

Det är det statliga monopolbolaget Svenska Spel som förutom att de stoppar samtliga potential för övriga spelbolag att handla alternativt få spelbutiker i Sverige även har det i liten grad smickrande världsrekordet i bestämt sämst vinstutbetalning.


Klicka på bilden för att komma till ett riktigt bra svenskt spelbolag som skapat många miljonärer

Det absolut bästa sättet att gå miste dina surt förvärvade slantar är alldenstund spela på nätet hos dem.

En del siffror om man ej vill ana jag (och jag är inte förundrad, för vem skulle ana att ett företag med sådana chanser att bli ledande innehar så lite kreativitet:

Jag jämför här med Betsson som är ett utav de dominerande svenska spelbolagen som tvingats utomlands för att kunna finnas.

Så, vem har de bästa oddsen, Svenska Spel eller exempelvis Betsson?

Här gäller inga odds, det är blott en bestämd vinnare om man tittar på till dej som besökare – det är Betsson.
Tittar på man å andra sidan till spelbolagen är det Svenska Spel som är vinnaren för de behåller merparten utav pengarna själva.

Betssons Trio- skraplott innehåller 74% fler vinstlotter än Svenska Spels klassiska Tretal skrap. Utav en vanlig batch på 2 000 000 Triss-lotter är bara 418 252 vinstlotter, medan Trio innehar hela 729 744 vinstlotter.
Detta innebära att 36, 5% utav Trio- skraplotterna ger avans – mer än en tredjedel!

Sett till vinstpengar är skillnaden jättestor

I en serie på 2 000 000 Triss-lotter är vinster på 24 500 000 kr tillsammans, medan Trio delar ut nära nog det fördubbla på 43 750 000 kr.

En hel del spelbolag har ännu bättre odds än detta, somliga spel innehar en vinståterbetalning på 95%, det fördubblade mot Svenska Spels ynkliga 47%.

En annan sak att grunna på när man ska välja spelbolag är att spela på portaler som är alternativt deras bakomliggande företag, eller i var fall delar ut sina vinster i Europa.

I EU gäller alltså (till svenska skatteverkets förtret) ett avtal att en vinst som en gång är beskattad i ett EU land inte kan beskattas åter.

Spelar du å andra sidan på till exempel Amerikansk sajt så kan du, precis som pokerspelarna man säkert läst om, dubbelbeskattas och det blir bara en fis kvar utav din en gång så stora avans på din skrapade kupong.

Visste du förresten, vad innefattar pokerspelarna att de måste taxera för sina vinster, men får inte dra utav något när de förlorar.

Håll ögonen öppna sedan spelbolag som skänker dig en bäst och saftig bonus.

På detta fason kan du ofta mer än fördubbla dina insatser.
Spelbolagen innehar börjat ge mer och mer i frikostiga belöning när man öppnar ett konto – alternativt sätter in mer på slantar på sitt spelkonto.

Detta tack vare den ökande spelbolagskonkurrensen som är oss skrapare tillgodo

Bonus på mer än 100% är inte ovanliga nu.
Men man behöver vara en del engagerad själv och bese vilka spelbolag som skänker bäst bonus för tillfället.

Dra nu iväg härifrån till ett spelbolag samt raspa ihop en miljon alternativt två, men inte på Svenska Spel.