Går det att förvärva extra pengar snabbt?

Jomenvisst, gör det, om man har lyckan på sin sida vill säga. Här finns några få exempel på hur folk har skrapat lotten de inhandlat, det är några olika lotterier som trisslott, bingo samt så vidare, men det handlar om miljontals kronor som folk har använt för att så att säga tjäna extra insatser snabbt.

Tjäna pengar snabbt

Vann 1 miljon på SkrapBingo – tre dagar före sin födelsedag

En kvinna strax under 30 år från Mariestad har en äkta guldvecka. På fredag fyller hon år och 3 dagar före födelsedagen skrapade hon fram en miljon kronor på SkrapBingo.
– Tack så mycket, det känns verkligen bra! sade hon när Svenska Spel ringde för att gratulera.

Kvinnan köpte själv lotten på Ica Oxen i Mariestad:
– Det innehåller varit min favoritlott ett tag nu så det var därför jag köpte den.

När hon skrapat komplett alla fält insåg hon att hon precis blivit miljonär:
– Jag blev väldigt lycklig samt jublade här hemma!
Kvinnan bor i Mariestad samt på fritiden är det sport som gäller, särskilt fotboll, bandy och handboll.

– Jag har själv spelat både innebandy samt fotboll men spelar inte nu för tiden längre, sade vinnaren.
Vad pengarna ska användas till har hon inte hunnit fundera på:
– Pengarna ska jag dela med sambon men vi har inte bestämt vad vi ska tillverka med pengarna fortfarande, vi får åse.

Hur födelsedagen ska toppa det här återstår att se. Vinnaren önskar vara anonym.

Karlskogabo vann 1, 8 miljoner på Triss – säkrar barnens framtid
Andreas Birath, 39-årig kock från Karlskoga, klev in i TV4 Nyhetsmorgons studio i morse för att bli miljonär. Det var nämligen hans tur att skala fram sin månadsklövervinst på Triss. Och miljonär blev han – 10 000 skattefria kronor varje månad i 15 år – totalt 1, 8 miljoner blev betalningen!

Benny från Odensbacken vann 20 000 kronor i månaden i tio år
Benny Kallin, 59, från Odensbacken i örebro har en ärlig pärla hemma i garaget. En Studebaker Champion Starlite Coupe från 1954. Nu för tiden har han råd att renovera sin skönhet. Sent ikväll skrapade han nämligen fram 20 tusen kronor i månaden i tio år på Svenska Spels ombuds party i Globens Annexet i Stockholm.

Knut från Hakkas blev miljonär på Triss i direktsändning
Imorse klev Knut Larsson från Hakkas in till programledaren Jesper Börjesson samt TV4 Nyhetsmorgon för att skrapa Triss. Ett underhållande skrap som slutade med att Knut får 10 000 skattefria kronor varje månad i 10 år, totalt 1, 2 miljoner kronor. – Det känns behaglig! meddelade han efter skrapet.


Klicka på bilden och försök att tjäna pengar snabbt

Kenneths klöver köper husvagn och resor

Kenneth Fredriksson från Angered skrapade fram klöver till en ny husvagn. Samt en hel del annat. Hustrun Barbro kan ila på sin Greklandsresa. Kenneth Fredriksson, 73 årig pensionerad busschaufför, tog sin hustru Barbro till Stockholm för en berikande utflykt. övernattning på flott hotell, behaglig spis och helgens huvudnummer – jakten på vinsten.

Trissprenumerant köper sportbil efter miljonvinst

Efter att ha varit Trissprenumerant i närmare ett år samt vunnit några småvinster, blev den här månadens leverans en ärlig höjdare för en man i Vallentuna norr om Stockholm. På en av de fyra Trisslotterna som kom den här veckan, skrapade den glade Trissprenumeranten först fram hundra tusen kronor

Miljonstart för 35-årig Härnösandsbo

Resan till miljonvinsten började med en Trisslott i present. Fortsatte med 50 kronor i resultat. 50-kronorslotten låg sedan till sig i Härnösand över nyår. Därefter inlöst samt inbytt mot 1 Dubbel-Triss i Sundsvall. Den lotten marinerades ett par dagar på en|en resa genom Sverige, innan den skrapades samt gav en glad man i 35-årsåldern

Årets första månadsklöverskrapare drömmer om Graceland

I direktsänd TV skrapade 76-årige före detta lastbilschauffören Uno Sahlström idag fram 10 000 kronor i månaden i tio år. Totalt 1, 2 miljoner kronor. Samt direkt efter skrapet ödslade han ingen tid utan begav sig genast hem till Vara för att fira med familjen. – Ja, det där var inte så illa man tackar, avslutade en glad vinnare

Årets sista livesända Trisskrap blev en pålitlig nyårskaramell – 4, 5 miljoner kronor

På självaste Nyårsafton var det dags för Ran Tan, som redan innan hon klev in i studion visste att hon skulle bli miljonär, att tillverka årets sista Trisskrap i direktsänd TV. Och miljonär blev hon – med råge. Ran skrapade fram 15 000 kronor i månaden i 25 år, totalt 4, 5 miljoner kronor! – Tack så mycket

Så svaret på frågan i rubriken: “Går det att tjäna bonus snabbt? “, måste nog besvaras med ett “Jomenvisst”.