En trisslott gerlite tillägg spänning i vardagen

Trisslott – ett ord fullt utav så mycket hopp och så flera drömmar, för så väldigt många människor. En del slutar aldrig att jaga drömmen om en riktig skrällvinst och med en trisslott känns den drömmen alltid förhållandevis i närheten av.

Många innehar en veckotradition utav att handla en trisslott alternativt ett par – antagligen till helgen för att fira utav jobbveckan. Övriga inhandlar sin trisslott en del mer sporadiskt. Vissa letar sedan indikation i vardagen som tyder på att man är lycka följd, som skänker resultatet att man satsar på en trisslott.


Klicka på bilden för att se flera olika trisslotter – även den legendariska 3WoW

Att köpa en trisslott innebär inget särskilt stort hål i plånboken, men blott om man stå sig sig till en trisslott då och då. Det finns de som blir litet besatta av att köpa trisslotter samt för vissa går det riktigt illa. Man skall på grund av detta göra upp med sej själv om hurdan mycket slantar man tänker spendera på trisslotter varje vecka eller månad.

Att spela trisslott skall helst ses som ett dramatisk nöje, för de som blir rika på triss är i realiteten försvinnande få. Visst får man drömma om stovinsterna, att få sitta där i TV-rutan och skrapa fram en månadsvinst i x mängd år, men man skall vara medveten om att chansen är liten.

Att vinna mindre summor på sin trisslott är dock förhållandevis vanligt och det är ej så sällan som man får sina spelpengar tillbaka. Dessutom kan en extra femhundrig till helgen kännas riktigt fint då och då.

Spelar man inte så vinner man inte – och det är totalt färdigt sant, men man fölorar heller zero på att inte spela. Huruvida man matchar för att spela trisslotter beror på ens karaktär. Om man gillar spänning och chanstagning så är det ett billigt nöje att skrapa en trisslott i veckan och vem vet – turen antagligen anländer en dag!

Samtliga sitter vi egentligen då och då och dagdrömmer om vad vi skulle göra om vi vann en stor summa slantar. Resa? Inhandla hus, eller kanske en båt? Satsa? Betala utav skulder? Ge bort slantar? Modernisera garderoben..? Fantasier innehar vi många samt det är nyttigt för oss att hålla dem vid liv. Att skrapa en trisslott alltemellanåt hjälper en att drömma stort.

Det är lite annorlunda typer av vinster på trisslotter, ej bara de klassiska engångssummorna. Man kan raspa fram vinster inuti både TV-rutor samt klöversymboler. Vinner man TV-vinst så får man skrapa en ny lott i TV4: s direktsända Nyhetsmorgon, där är lägsta vinsten 50 000 kronor. En klövervinst innebära att man igen får skrapa i direktsänd TV, men denna gång är man garanterad en fixerad månadsvinst i ett visst antal år.

Att vinna 50 000 kronor i 25 år är den högsta vinsten på en trisslott och en enorm dröm för flera. Vem skulle inte ämna dra hem en sådan vinst på sin trisslott?

En vanlig trisslott kostar 25 kronor och en dubbel kostar 50 kronor. Man kan köpa trisslotter hos sitt spelombud, eller raspa cyber lotter på spelbolag på internet.