Blott studera om det eller vinn pengar själv

På spelbolagets Betssonssite kunde man förinte så länge sedan läsa “Intervju med en vinnare”

Den största jackpott- betalningen på en spelautomat på webben är 109 miljoner kronor, som vanns av en lirare på Betsson.com på spelet “Mega Fortune”. Vinsten betalades ut till en hemlig lirare i Norge den 24 september 2011.”

När vinnaren, en student från byn Hordaland i Norge, blev kontaktad berättade han att han gick hem efter en utekväll, kollade film och spelade några spel på Betsson.com eftersom han inte kunde sova. Morgonen därpå var han 109 miljoner kronor rikare.

Efter sin enorma vinst på Mega Fortune fick den unga vinnaren ekonomisk rådgivning och andra nyttiga tips från spelföretaget Betsson.com.

“Jag besökta Malta och såg hur Betsson bedrev sin näringsfång. Företaget har varit väldigt tillmötesgående och hjälpsamma. ”


Klicka på bilden för att komma till Betssons Erbjudande

Vinn Pengar?

Så nog går det att vinna enorma belopp vid spel online bland annat på de olika kategorierna av skraplotter. Visst det är ett lotteri, man ska ha mycket tur, men det går också att vara lite strategisk. Ett av de mest poppis skraplotterna idag hos olika spelbolag är utan tvekan 3wow som ofta har jackpottar på upp till 10 000 000 kronor eller mer. Men innan du går ut på nätet till något spelbolag för efter att ha läst detta står det skrivet i din panna “Vinn pengar” ett antal små tips.

En bra idé kan vara att kolla oddsen hos olika spelbolag

Vem har de bästa oddsen, Svenska Spel eller exempelvis Betsson?
Här gäller inga chanser, det finns bara en säker vinnare om man ser till dig som spelare – det är Betsson. Ser man däremot till spelbolagen är det Svenska Spel som är vinnaren för de behåller merparten av insatserna själva.

Betssons skraplotter innehåller 74% fler vinstlotter än Svenska Spels klassiska Triss skrap. Av en vanlig batch på 2 000 000 Triss-lotter finns bara 418 252 vinstlotter, medan Trio har hela 729 744 vinstlotter.
Detta innebär att 36, 5% av Trio- skraplotterna ger resultat – mer än en tredjedel!

Sett till vinstpengar är skillnaden diger.

I en serie på 2 000 000 Triss-lotter finns vinster på 24 500 000 kr sammanlagt, medan Trio delar ut nästan det dubbla på 43 750 000 kr.
Så det verkar som om Svenska Spel vill behålla merparten av spelade pengar själva

Satsa gratis

Spelbolagen erbjuder chansen att spela gratis på nästan alla sina varianter av tävlingar och lotterier. Inte bara på skraplotter utan även casino med rouletter, Black Jack, enarmade banditer med mera. Så skrapa gratis först för att bli varm i kläderna.

Du bestämmer själv insatsen.

I motsats mot vanliga skraplotter på papper som Triss, Stortriss, Lotto så bestämmer du själv insatsen på skraplotten du spelar på. Detta innebär givetvis att ju större insats – större möjlighet att vinna de stora vinsterna.

Strategiskt

Som du vet så vinner man inte pengar vid varje ny skraplott, så ett sista tips, prova med en mindre insats några gånger (du bestämmer själv hur mycket is i magen du ska ha) för att sedan höja insatsen när din magkänsla säger att “Nu är det dags! ”

Skönt att veta att du inta bara vill läsa om dem som vunnit insatser.

Nu är det dags för för dig att att gå ut på webben och vinna pengar.