Att vinna på Triss gör fantasier till verklighet

En stor fantasi för de allra flesta av oss är att vinna på Triss. Ett mycket stort bidrag i kassan utan större möda är vad de allra flesta utav oss tror tillverkar lyckan absolut. Många vill bege sig, inhandla ny automobil eller båt, satsa pengar för framtiden, donera slantar till bättre behövande, börja ett affärsverksamhet, modernisera garderoben… ja, möjligheterna är egentligen oändliga när det handlar om att sätta sprätt på slantar.

Vinna på Triss

Att vinna på Triss öppnar dörrarna för mycket som förr känts som avlägsna fantasier, särskilt om vinsten hamnar i händerna på en vanlig arbetstagare som dag ut samt dag in följer likadana rutiner samt lever på samma budget. Dröm blir till verklighet.


Vinna på Triss? Klicka på bilden för att spela hos svenskt bolag med kanonodds

Att vinna på Triss är i själva verket ganska lätt, ungefär var femte bit skänker avans. Dock så är de större vinster små, från 25 kronor och uppåt, , men man blir ju ej direkt miljonär utav att vinna 25 kronor på Triss.

Önskar man inbringa mesta vinster så är det desto svårare, för de är rara. Har man tur så skrapar man fram tre TV-rutor vilket innebära att man får ytterligare en lott att skrapa – från en livesänd TV-soffa. På TV-lotterna är minsta vinsten 50 000 kronor samt högsta 50 000 kronor per månad i 25 år. Dessa månadsvinster får man om man skrapar fram summor inuti klöversymboler.

För flera är månadsvinsterna de allra mest eftertraktade alldenstund det inte bara skänker en en mängd pengar utan också fasthet och säkerhet för många år framöver. En miljon kronor är dessvärre lättare än man kan tro att placera sprätt på, men en stabil extrainkomst är tryggare.

Triss omsätter 3 miljarder kronor per år samt ca hälften av denna summa går tillbaka till spelarna. De som absolut kan säga sej vinna på Triss är alltså spelföretaget Svenska Spel som ligger bakom trisslotten.

Det finns ja flera skraplotter på marknaden än Triss, men Triss är den mest kända. Detta beror dels på liveskrapningarna i TV, men också på samtliga de kittlande reklamerna man ser i samhället, vem minns t ex. inte det klassiska Triss-citatet «Plötsligt händer det! »? En annan svensk skraplott är TIA, som kostar tio kronor samt ger vinst på upp till 200 000 kronor. Tialotten har nämligen lägre pris än Triss, men också lägre vinstsummor.

Tanken på att vinna på Triss är vad som får oss att köpa dessa små skraplotter om och om åter. Många gör det rituellt varje dag, vecka alternativt månad, medans övriga gör det alltemellanåt, när de får ett infall. Vissa gör det i par, andra för sig själv. Ett litet antal tycker om att raspa cyber lotter på internet när övriga föredrar de klassiska papperslotterna. Hurdan man än skrapar sin lott så är det en sak som förenar alla som spelar, nämligen drömmen om att vinna på Triss.