NordicBet – siten för dig som gillar vadslagning

Fördelen med att spela hos NordicBet, är att denna vadslagningssajt har två tillgängliga gränssnitt vid namnet NordicBet Toolbar och Simple Bet som man kan ta och njuta utav.

NordicBet Simpel Bet

Simpel Bet är NordicBets patenterade gränssnitt som hjälper spelare som har svårighet att finna de event som man kan önska spela, bland alla de som finns tillgängliga. Gränssnittet hjälper genom att ställa en spelare olika frågor om t.ex. vad du känner för att spela på och genom dessa frågor får en spelare skilda tips på diverse matcher samt odds som kan intressera en.

NordicBet

NordicBet har en hemsida som erbjuder spel på diverse event från åtskilliga länder världen runt och de kommer i 6 skilda språk. De använder sig utav ett användargränssnitt som är mycket trivial och fräsch och gör det genomförbart för spelare att hitta det de söker lätt. NordicBet är en sport betting sajt baserad sedan länge i Skandinavien. Vadslagningssajten har som mål att tillhandahålla sina spelare olika odds som är konkurrenskraftiga på diverse sport event på den Europeiska marknaden. NordicBet är sajten som erbjuder sina spelare odds på Globala samt Europeiska sportevent, något för många spelare som söker sports book.

Bland de sporter som NordicBet erbjuder finns t.ex. baseball, boxning, amerikansk fotboll, tennis, golf och fotboll. Är man en spelare som föredrar fotboll, är NordicBet en plats som erbjuder en allt möjligt, såsom olika stora ligor från diverse Europeiska länder. NordicBet erbjuder också sina kunder bra odds på flera matcher från både lokala och mindre ligor.

Börja spela hos NordicBet

För att starta ditt spelande hos NordicBet är det enbart att först registrera sig samt öppna ett konto. Processen tar endast några få minuter och handlar endast om att först fylla in lite information, så att man efteråt kan kom igång och sätta in sina pengar på sitt spelkonto. Det finns fler sätt att uträtta en insättning och bland annat kan man använda sig av Glue Pay, Visa, Entropay, Neteller, MasterCard, WebMoney, Click and Buy samt Moneybookers.

För de som behöver stöd eller söker ytterligare information, finns NordicBet support tillgängligt via antingen live chatt, telefon eller e-post. Supporten kommer i fler språk och man kan kontakta dem genom e-post eller chatt dygnet runt. Kontakt via telefon är däremot enbart öppen mellan måndag-fredag, kl. 08:00-20:00 CET.

Minimum insatsen hos NordicBet ligger på €0,13 och avgörs efter vad själva växelkursen ligger på mellan Euron samt olika Skandinaviska valutor. Den maximala insatsen till spel hos NordicBet avgörs efter den max vinst man får för det enskilda vadet man utför på t.ex. en match, vilket ligger just nu på €22,500. Hos NordicBet finns dessutom en gräns för den summa man kan vinna per dag samt veckovis och den ligger just nu på €84,375.

Fördelar med att spela hos NordicBet

Att spela hos NordicBet innebär att man kan ta del av många olika unika fördelar, som bonusar. En av de bonusar som spelare som är kunder hos NordicBet kan ta del utav är deras insättningsbonus som ligger på 100 % upp till 1000 kr, som är tillgänglig för spelare som kommer från Norge, Sverige och Danmark. Det kvittar vad resultatet är efter din första vadslagning, du kommer fortfarande att få din insättningsbonus inom 48 timmar direkt in på ditt spelkonto. Men för att ta ut din insättningsbonus summa måste man som spelare först omsätta den minst 3 gånger på tripplar med odds som ligger på åtminstone 1.80.

En ytterligare fördel som spelare hos NordicBet kan också ta del utav är deras stöd vid vadslagning, som innebär att de erbjuder spelare en toolbar. Denna toolbar ger dig åtkomst till ens spelkonto och gör en så kallad one click betting möjlig och det spelar ingen roll vad för andra saker som görs på ens själva dator.

NordicBet är en vadslagningssajt som erbjuder sina spelare underhållning online.